Citat:
În prealabil postat de Decebal
Realitatea este confirmată nu doar de presă ci și de utilizatori ai acestui forum, printre care Mosh-Neagu, Noesisaa și alții care știu aceste lucruri din surse sigure,
|
N-am observat vreo dovada in ceea a scris Noesisaa care de altfel in alt context fara doar si poate ai fi facut-o cu ou si otzet ca pe o "tradatoare a ortodoxiei" iar Mosh-Neagu nici atat.
Altii care? Din imaginatia ta?
Citat:
Bineînțeles că nu se știe exact dimensiunea acestui fenomen, dar existența lui este confirmată de mulți oameni care știu aceste lucruri din surse sigure.
|
Ah, si ca sa nu ma intelegi inca o data gresit, asta nu ca ar fi un fenomen imposibi/improbabil dar atat timp cat nu i se poate estima dimensiunea, impactul real si mai ales cine sunt de fapt vinovatii si mai ales daca se poate face ceva..e vorba desarta.
Sa strigi "schimbare" doar ca te crezi mai virtuos decat altii (puterea corupe, neavand putere, esti un om cinstit,corect?) nu garanteza ca gresitorii de acum (DACA ar putea fi identificati corect) nu vor fi inlocuiti cu altii si mai flamanzi.