View Single Post
Vechi 12.10.2007, 13:25:43
jenica
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de cos
:) buna Ilma

Cand citesc titlul acestui topic ma gandesc in special la Pr. Constantin Necula, Danion Vasile, Laurentiu Dumitru si multi altii care au coborat efectiv printre tinerii rockeri, cei de "cartier", cei "rataciti" si care cunosc foarte indeaproape problemele tinerilor de azi:cool:, sa vezi conferinte cand nu mai ai loc sa arunci un ac si cand exista o bucurie cum rar intalnesti intr-o sala arhiplina :)
Da cos, ai mare dreptate. Si in biserica sunt multi tineri, vad si eu dar hai sa iti povestesc ceva. Am o cunostinta la Iasi care are o fata studenta. In perioada cat am stat acolo (iasi), o vedeam fff des la Sfanta Parascheva cu flori. Odata ii spun, Alina ce suflet frumos ai. Si ce crezi tu mai cos, imi spune ca ea de cate ori curveste cu prietenul ei, duce flori la Sfanta ca sa o ierte! Acum, nu zic ca e gresit, e bine sa ai pocainta...dar totodata imi amintesc de sfantul Iacov care povesteste cum se strang moastele din fata celor care vor sa le sarute cu nevrednicie... Offff daca am si face ceea ce stim, si tot scrim pe aici..ce bine ar fi..si ma gandesc cel mai mult la mine... Daca Nu am ramane la stadiul de a invata si a da sfaturi..ce viata frumoasa as avea..
Reply With Quote