Citat:
Īn prealabil postat de Tartaruga
Eu am citit o singura ratacire si cum era primul lucru pe care il citeam din cele scrise de Arsenie Boca, am renuntat a mai citi cele scrise de el. Ratacirea este legata de teoria lui asupra sarurilor acidului glutamic si mesajele ce sunt sub demnitatea unui preot pe care le trimite oamenilor folosindu-se de un neadevar si de ignoranta majoritatii credinciosilor in materie de medicina.
|
Tu stii ce e aia Revelatie?
Apoi, dansul a facut faultatea de medicina si a explicat totul asa cum era medicina in sec XX. Chiar daca, ipotetic vorbind, dansul a gresit intr-o chestiune din medicina, sfaturile sale duhovnicesti raman inca vii si de folos, asta ca sa nu mai vb de minunile pe care le-a facut cand era in viata, si cele pe care le-a facut dupa ce s-a urcat la Domnul. Cum a zis si Ovidiu, cercetati inainte sa va dati cu parerea. Citind 3 randuri nu iti poti face o parere adecvata. Citeste marturiile despre el, citestei cartile, vezi inragistrarile cu oameni si duhovnici care l-au cunoscut in viata, mergi la mormantul sau, mergi si la Sambata si apoi sa zici daca e ratacit sau ba.
Parintele Arsenie Boca a fost si este Apostolul romanilor. Nu am mai avut un Sfant mai mare ca el.