View Single Post
Vechi 07.08.2012, 13:17:45
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tartaruga Vezi mesajul
Tocmai ce spuneam: barbatii in loc sa isi vada de ale lor, ale barbatilor, vor musai sa se bage si in ale femeilor desi nu sunt femei si ca atare nu le pot intelege pe deplin. Acum intelegeti cum este limitata libertatea femeilor? Nu am vazut sa se spuna ca duhovnicul unui barbat este mai bine sa fie o femeie ca sa il invete cat de mult o raneste cu comportamentul sau inadecvat...
nu pot sa fiu de acord cu tine pentru ca sunt femeie si stiu foarte bine ca suntem mult mai usor supuse tendintei de a judeca, a barfi, a privi in gradina celuilalt, nu avem mereu aceeasi limpezime de judecata a barbatilor (care nu sufera din cauza sindromului pre si post menstrual cate 2 saptamani pe luna in medie) si multe altele.

Si nu consider ca barbatii se baga intr-ale femeilor. Mie una nu mi-a spus niciodata vreun barbat cum sa ma imbrac. Poate si din cauza ca nu am simtit niciodata nevoia sa arat ca un baietoi in loc de a fi feminina?

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote