Citat:
În prealabil postat de maria32
nu pot sa fiu de acord cu tine pentru ca sunt femeie si stiu foarte bine ca suntem mult mai usor supuse tendintei de a judeca, a barfi, a privi in gradina celuilalt, nu avem mereu aceeasi limpezime de judecata a barbatilor (care nu sufera din cauza sindromului pre si post menstrual cate 2 saptamani pe luna in medie) si multe altele.
Si nu consider ca barbatii se baga intr-ale femeilor. Mie una nu mi-a spus niciodata vreun barbat cum sa ma imbrac. Poate si din cauza ca nu am simtit niciodata nevoia sa arat ca un baietoi in loc de a fi feminina?
|
Iarasi vorbiti din ceea ce stiti despre dvs. si credeti ca toate femeile sunt asa. Si eu sunt femeie si sunt foarte diferita de dvs. in toate cele enumerate. De aceea este bine ca femeile sa vorbeasca cu alte femei, sa isi mai deschida ochii si asupra altora ca altfel sunt manipulate cu prejudecati facute de altii.
Cat despre vestimentatie, iar nu aveti dreptate: cei care se leaga mereu de vestimentatia feminina sunt mai ales barbatii, iar tehnica lor este foarte bine pusa la punct, este tehnica folosita de Ciprian mai sus: le baga in cap femeilor ca sunt tratate rau de barbati din vina lor, a femeilor, ca nu se imbraca cum trebuie. Nimic mai fals, ci comportamentul barbatilor depinde de educatia lor, si va puteti convinge mergand intr-o tara araba in locuri unde femeile sunt acoperite din cap pana in talpi cu haine largi si totusi multi barbati se poarta mai rau decat ceea ce spune Ciprian, si asta pentru ca nu sunt educati. Deci in loc sa se educe barbatii sa fie oameni si nu animale, se prefera punerea in cusca a femeii pentru a fi in siguranta fata de salbaticia din afara. Pana si animalele cele mai salbatice pot fi educate, daramite un om! Dar de, cand se cauta mereu scuza barbatilor si se acuza mereu femeile, iata rezultatul, riscam mereu sa traim ca in jungla...