Citat:
În prealabil postat de Tartaruga
Iarasi vorbiti din ceea ce stiti despre dvs. si credeti ca toate femeile sunt asa. Si eu sunt femeie si sunt foarte diferita de dvs. in toate cele enumerate. De aceea este bine ca femeile sa vorbeasca cu alte femei, sa isi mai deschida ochii si asupra altora ca altfel sunt manipulate cu prejudecati facute de altii.
Cat despre vestimentatie, iar nu aveti dreptate: cei care se leaga mereu de vestimentatia feminina sunt mai ales barbatii, iar tehnica lor este foarte bine pusa la punct, este tehnica folosita de Ciprian mai sus: le baga in cap femeilor ca sunt tratate rau de barbati din vina lor, a femeilor, ca nu se imbraca cum trebuie. Nimic mai fals, ci comportamentul barbatilor depinde de educatia lor, si va puteti convinge mergand intr-o tara araba in locuri unde femeile sunt acoperite din cap pana in talpi cu haine largi si totusi multi barbati se poarta mai rau decat ceea ce spune Ciprian, si asta pentru ca nu sunt educati. Deci in loc sa se educe barbatii sa fie oameni si nu animale, se prefera punerea in cusca a femeii pentru a fi in siguranta fata de salbaticia din afara. Pana si animalele cele mai salbatice pot fi educate, darami-te un om! Dar de, cand se cauta mereu scuza barbatilor si se acuza mereu femeile, iata rezultatul, riscam mereu sa traim ca in jungla...
|
Bineinteles ca vorbesc din punctul meu de vedere. Cum as putea sa vorbesc din punctul de vedere al altcuiva cand eu nu pot trai decat propria viata nu pe a altuia. Si pot judeca doar cu propria minte nu cu a altuia. Nici nu am afirmat ca toate femeile ar fi la fel ca mine sau ar gandi la fel.
Spuneam doar despre mine ca nu mi s-a intamplat sa incerce vreun barbat sa ma influenteze in modul de a ma imbraca. Nici macar duhovnicul. Care este barbat. Si nici sotul, tata sau vreo ruda sau prieten de sex masculin.
Nu traiesc intr-o tara araba si consider ca femeile de acolo daca au o problema cu modul in care sunt tratate pot face ceva in acest sens. Daca de-a lungul timpului toate femeile arabe ar fi incercat sa faca ceva ar fi reusit pana acum.