Citat:
În prealabil postat de ioan cezar
Aha!...
Bun. Si ce intelegem de aici?...
Nimic. Cei care nu au experienta vietii amare, cei care nu au cautat-o dinadins la un moment al vietii (ca pe o cale sigura spre intelepciune) vorbesc din auzite, din citite. Fie si din Scriptura, al carei cuvant mort ramane pana nu e trait de omul cititor.
|
Păi vezi ca iarăși nu faci distincție între două lucruri frate Ioane. Una e să judeci și alta e să faci rău cu mâna ta, dând țigări unui cerșetor fumător.
Citat:
Crestinismul nu e afacerea baronilor morali! Hristos nu este un baron al moralitatii, ci un purtator de Cruce. E ceva care scapa, deocamdata, moralistilor si virtuosilor de duzina.
|
Nimeni nu face pe virtuosul pe aici. Eu ți-am dat acel dialog cu părintele Paisie Aghioritul pentru că tu ai cerut-o altfel nu aș făcut-o. Acum tot tu ești cel care te vătămi dacă cineva nu e de acord cu tine...
Citat:
Eu sunt doar un pacatos si v-am spus ce fac si ce cred. Nu astept sa imi dati credit, desi, recunosc, speram sa cugetati o clipa...
|
Nu pot fi de acord cu o dragoste fără discernământ deși tu tocmai asta recomandai.
Citat:
Dar va grabiti, va grabiti... Deh, am fost si eu tanar si va inteleg ardoarea si ravna spre curatie.
|
Din nou vii cu replica asta ...am mai spus-o cândva și îți repet nu vârsta dă și gradul de înțelepciune...cel mai bun exemplu este însusuși Mântuitorul Iisus Hristos. Părintele Arsenie Boca de asemenea a scris Cărarea Împărăției la vârsta de 30 de ani. Mai vrei și alte argumente sau sunt suficiente?