Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Avea...a avut cursuri de medicină. Nu a terminat Medicina...dar a participat la cursuri de medicină.
Cred că ai citit o altă carte sau ai înțeles greșit. Dacă ești foarte atentă părintele combate toate păcatele sexualității/desfrâului, începând de la onanie, curvie, preacurvie și așa mai departe.
Păi da. Medicina îți spune de planificare familială și de multe alte practici care nu sunt creștinești. Ești de acord că medicina e ok numai până la anumit punct și apoi deraiază? Un medic îți poate spune să avortezi pe când un duhovnic nu cred că ar face așa ceva. Adică degeaba ești medic dacă nu profesezi după legile lui Dumnezeu. Acum să nu se înțeleagă greșit că nu sunt medici buni. Sunt medici care merg la Biserică și profesează având frică de Dumnezeu și dragoste față de oameni.
|
Articolul il citisem de pe Ortodoxia Tinerilor, pot sa il compar sa vad daca-i identic cu ce ati postat, dar la o prima vedere imi pare acelasi.
Aici nu se discutau erorile pe care le fac sau nu medicii, ci cele facute de Arsenie Boca si care s-ar fi putut evita cu un dram de iubire si pentru femeie. In rest, fiecare da socoteala pentru greselile lui. Eu atat am zis, ca din cauza lipsei de iubiri manifestata fata de femeie in discursul sau si modul cum s-a folosit de pseudo-stiinta pentru a o sustine, m-a facut sa nu mai citesc nimic altceva scris de el. Si in aceste conditii nici nu ma surprinde ca este acuzat de rataciri si pe alte planuri. Ma mira insa ca altii continua sa creada orbeste in el acolo unde ar merita sa fie mai atenti si precauti in ceea ce iau de la dansul ca invatatura.