Bine-nteles ca eutanasierea este un pacat inaintea lui Dumnezeu,la oameni pentru bolile grave si la animale pentru ca incomodeaza,de fapt,tot datorita incompetentei unei societati atat de corupte ca cea a tarii noastre.
Sincer,nu-mi place sa omor gandaci,dar o fac,fiindca ma-mpinge nevoia,chiar daca este culmea si cu restrictia asta spirituala,de-a omora orice faptura.Poi ce facem cu tantarii aia de prin Somalia,purtatori de-atatea boli ingrozitoare...de!si ei sunt fapturi!,dar a boalii fapturi,care pe cat sunt de mici,pe-atat de puternic pot sa injumatateasca sau chiar sa elimine definitiv o comunitate de oameni.
Deci,sa nu exageram in ceea ce priveste "omorarea gandacului",fiindca,toate ganganiile astea si microbii patroneaza de fapt pamantul,si nu oamenii...care sunt zidiri ale Creeatorului,si care reprezinta singura specie caruia Dumnezeu ai cere rationament.
Insa,intr-adevar,fiecare faptura isi are rolul ei menit de Dumnezeu,iar NOI si nu ele,le-am invadat teritoriul,de cele mai multe ori.In acest sens,oare care este taramul menit intr-adevar omului???Ca nu prea inteleg,sau poate ca tot pamantul ne este dat sa-l impartim,si-atata tot.
Cat despre eutanasierea oamenilor,cred ca este o beratie,cand stim ca suferinta reprezinta o posibilitate de mantuire.Pentru cel care cere eutanasierea,reprezinta sinucidere,iar pentru cel care o infaptuieste,reprezinta crima,si dei doua pacate cat se poate de mari si de clare.Dar,un om care este conectat o gramada de timp la aparate,care,de altfel,doar acestea il mentin in viata,lucrurile cred ca i-au o alta intorsatura,adica acel om tinut mecanic in viata,nu mai poate fi considerat ca este tinut intr-un mod firesc,in viata de catre Dumnezeu,Deci,oprirea aparatelor nu cred ca poate fi considerata eutanasiere,ci o procedura care tine de competenta cadrelor medicale,si a carui semnificatie nu poate fi pusa pe seama misticii.
|