View Single Post
Vechi 08.08.2012, 10:31:43
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tartaruga Vezi mesajul
Dvs. ati inteles ce ati vrut si aplicati cum doriti pentru ca autorii nu au demonstrat utilitatea contraceptivelor ci exact contrariul: utilitatea spermei, deci a contactului liber. Au chiar afirmat ca o prostituata care foloseste prezervativ, este la fel de deprimata ca si o persoana care nu are nici un fel de contact cu barbatii, si toate sunt la fel deprimate ca una care are relatie stabila dar cu prezervativ, iar cele care folosesc prezervativ pot sa tot ia contraceptive ca devin si mai deprimate. Iar la toate acestea gradul de depresie e constanta, deci pot ramane abstinente cat doresc. Singurele fericite sunt cele cu contact direct cu sperma, dar cum sperma este ca un drog, si psihicul lor fluctueaza apoi cu frecventa contactului: cu cat este mai rar (si deci nu isi iau drogul) cu atat se deprima mai tare. ......
Am înțeles foarte bine. Sustțin și repet că studiul respectiv nu face decât să depărteze pe om de Dumnezeu. Nu putem vorbi de contact liber în creștinism. Deci e clar ca acest studiu este unul ateu sau chiar anticreștin.

Eu vă las în teoriile și studiile dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru infiomații, unele dintre ele chiar îmi sunt utile și am să țin seama de ele sau mai exact am să cercetez unele aspecte pentru a-mi da mie niște răsounsuri și nu pentru a vă combate teoria.