Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
... asta o spune cel ce imaginează scenarii care mai de care... eliminându-L din toate pe Dumnezeu și făgăduința Lui că pâinea și apa nu ne va lipsi...
Exemplul tău mi-a adus aminte de un frate care își povestea experiența trăită într-o închisoare comunistă. Era uimit și Îi mulțumea lui Dumnezeu pentru sandvișul ce-l găsea la fereastra celulei. Până când într-o zi a văzut modul cum opera Dumnezeu: o pisică fura pachetul gardianului dintr-o fereastră cu un etaj mai sus și sărind un prag, totdeauna îi scăpa pachetul exact pe fereatra celulei lui. Exact ca experiența lui Ilie, cel hrănit de corbi!
|
Aici vorbim de calitatea mancarii: ai avut curiozitatea sa-l intrebi cu ce era sandvisul? Poate era cu carnati!
Si mai mult: cand a fost inchis era sec(a)tar sau era inca ortodox?
Citat:
Nu tu făceai acea frumoasă pledoarie pentru încetarea jignirilor? Ar trebui să răspund la fel, numindu-te "Măi Înntunecatule!"?
|
Mantuitule 666, crede-ma, nu m-as supara. De altfel, daca te uiti cu atentie nickname-ul l-am ales intentionat fara articol hotarat, fara "-ul", tocmai ca nu ma consider iluminat (nu merg diacriticile pe acest forum si de-asta nu am putut sa tastez apostroful).
Dar ca sa lamurim lucrurile, spune, pana la urma te crezi mantuit?
Citat:
Este o lege a naturii (chiar și în cele spirituale): efectele acțiunilor și modului nostru greșit de viețuire nu dispar. Dumnezeu ne iartă, dar efectele rămân, cel mult se atenuează...
Discursul fariseului autoînșelat, ce-și imaginează că e singurul "apropiat" de Domnul:
|
Tu vorbesti de ingamfare: tu, ingamfarea prin excelenta?