View Single Post
Vechi 08.08.2012, 21:13:10
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
... asta o spune cel ce imaginează scenarii care mai de care... eliminându-L din toate pe Dumnezeu și făgăduința Lui că pâinea și apa nu ne va lipsi...
Exemplul tău mi-a adus aminte de un frate care își povestea experiența trăită într-o închisoare comunistă. Era uimit și Îi mulțumea lui Dumnezeu pentru sandvișul ce-l găsea la fereastra celulei. Până când într-o zi a văzut modul cum opera Dumnezeu: o pisică fura pachetul gardianului dintr-o fereastră cu un etaj mai sus și sărind un prag, totdeauna îi scăpa pachetul exact pe fereatra celulei lui. Exact ca experiența lui Ilie, cel hrănit de corbi!
Aici vorbim de calitatea mancarii: ai avut curiozitatea sa-l intrebi cu ce era sandvisul? Poate era cu carnati!
Si mai mult: cand a fost inchis era sec(a)tar sau era inca ortodox?

Citat:
Nu tu făceai acea frumoasă pledoarie pentru încetarea jignirilor? Ar trebui să răspund la fel, numindu-te "Măi Înntunecatule!"?
Mantuitule 666, crede-ma, nu m-as supara. De altfel, daca te uiti cu atentie nickname-ul l-am ales intentionat fara articol hotarat, fara "-ul", tocmai ca nu ma consider iluminat (nu merg diacriticile pe acest forum si de-asta nu am putut sa tastez apostroful).

Dar ca sa lamurim lucrurile, spune, pana la urma te crezi mantuit?

Citat:
Este o lege a naturii (chiar și în cele spirituale): efectele acțiunilor și modului nostru greșit de viețuire nu dispar. Dumnezeu ne iartă, dar efectele rămân, cel mult se atenuează...
Discursul fariseului autoînșelat, ce-și imaginează că e singurul "apropiat" de Domnul:
Tu vorbesti de ingamfare: tu, ingamfarea prin excelenta?
Reply With Quote