Citat:
În prealabil postat de ioanna
Tot n-am inteles de ce au parasit unii Biserica si au ales sa se boteze la denominatiuni neoprotestante. Inteleg ca a aparut un neoprotestant care le-a (re)deschis apetitul pentru credinta si studiul Scripturii, dar de ce au ales sa abandoneze Biserica? Sunt unii care profita de naivitatea oamenilor pentru a-i atrage in diverse miscari si secte, intorcandu-i impotriva propriei familii.
|
Cand ajungi sa citesti Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia, realizezi ca nu toti spun Adevarul, ca nu toti traiesc Adevarul asa cum il propovaduiesc si din acest motiv unii parasesc biserica in care s`au nascut. Este destul de trist ca biserica se ridica mai presus de Hristos si invataturile LUI...personal am descoperit multe din invataturile biserici ca nefiind biblice...ei pun traditia pe acelasi loc cu Biblia sau chiar mai presus. Multi interpreteaza cum vor sau cum sunt invatati sa interpreteze..eu nu zic ca protestantii au dreptate sau ca ortodoxii au dreptate...insa cine vrea cu adevarat sa afle ce zice Dumnezeu sa cerceteze scripturile si sa ceara calauzirea Duhului Sfant ...este singurul mod de a afla Adevarul..si apoi pentru a fi trait trebuie o relatie personala cu Mantuitorul, rugaciune si citirea in continuare a scripturii..