Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu
Nu, nu, nu! Nu se poate asa! De ce trebuie sa "up-grade"-m si ceea ce este mai sfant si mai curat? De unde a mai venit si acest... "Stimata Doamna?" Voi nu vedeti cat de usor alunecam in inselare. Din "Aparatoare Doamna" am adus-o taras-grapis la eticheta de "Stimata"... De cate ori nu folosim "Stimate domn/doamna", ca o ironie, cand mai degraba vrem sa punem pe cineva la punct? Nu se poate sa ne lasam dusi de val de toate mail-urile cu care suntem bombardati, si unde, desi se vorbeste despre Mantuitorul Iisus, despre Dumnezeu sau despre Preasfanta Fecioara, descoperim o "parodie" de mesaj ... Pentru Dumnezeu, oameni buni, vegheati si iar vegheati, ca fara adevarata rugaciune, nu puteti intelege urzelile vrajmasului lui Hristos.
|
Nu cred că este cazul să vă faceți atâta sânge rău, este suficient să ignorați și să treceți mai departe pentru că este evident că este prea multă
aramă sunătoare, prea mult
chimval zăngănitor ... cunoscătorii știu despre ce este vorba. Sfatul meu este să ignorați că se va duce pe "fundul mării" de la sine. Nu vă faceți griji și nu alimentați grija că "ce e val, ca valul trece", iar "apa trece, pietrele rămân"!! Am auzit de mai multe ori scârțâiala falsă a heterodocșilor pe aici pe forum iar acest episod nu face discordanță de la vechile trâmbițări "care iubesc cu gura, dar cu inima sunt departe" și care țin să își afișeze "sentimentele" tocmai pentru a arăta, fără să vrea, lipsa de profunzime și de iluminare. Deci, fără prea multe griji că se duce "pe fundul mării" învolburate a forumui de la sine și fără prea mult ajutor. Trebuie însă să recunosc că mi-a plăcut intervenția lui Mihailc.