Subiect: Stimata Doamna,
View Single Post
Vechi 10.08.2012, 00:33:22
Ivanacristescu Ivanacristescu is offline
Member

Data înregistrării: 07.05.2011
Religia: Ortodox
Implicit 'stimata Doamna"

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
In primul moment am fost tentat sa spun "Si tu, Brutus?", dar citind in intregime, am renuntat.
Dincolo de orice comentariu mai mult sau mai putin partinitor, poate s-ar fi cuvenit sa avem si parerea unui slujitor al bisericii, care sa aiba oarecum calitate "oficiala" in aceasta privinta. Din pacate, cei pe care ii stim ca mai postau din cand in cand, s-au retras de mult fiindca ispitele de pe-aici nu pot fi intotdeauna inlaturate, iar ceilalti prefera sa citeasca si sa stea deoparte.
Un rau il putem face oricand, un bine, trebuie sa ni se ofere ocazia sa-l facem. Iar daca refuzam, amanam sau il ignoram, poate intr-o zi va trebui sa dam socoteala si pentru asta...
Cind imi plec genunchii la rugaciune ,nu alerg mai intii la "oficiali "(..) sa le cer permisiunea pentru o formula de adresare,ci ma adresez,pus si simplu,dupa cugetul meu,si functie de emotiile momentului.Este intre mine si Maica Domnului ,intre mine si Sfintii lui Dumnezeu,si/sau intre mine si Domnul.
Personal,nu sint pentru "up-grade" sau "poezie" cind e vorba despre Divinitate,in ansamblu Ei.Asta nu inseamna ca Sfinta Fecioara Maria,va fi vreun pic suparata pe Mihnea pentru interpretarea data Scrisosrii de Multumire.Nicidecum.Asa cred.
Reply With Quote