Citat:
În prealabil postat de editheraven
Prin urmare, daca nu il glorifica pe Dumnezeu este satanista. Ca o face direct sau nu, e un detaliu.
|
Mie treaba asta cu "satanismul" mi se pare o copilarie,un teribilism adolescentin.Adevaratii satanisti ai lumii nu sunt persoane care asculta muzica rock,oricat de dura ar fi ea.
Ganduri,actiuni,sentimente care sa nu fie in acord sau sa il glorifice pe Dumnezeu gasim la tot pasul in propria noastra viata,chiar si la cei mai dedicati crestini practicati.Asta ne face pe toti sa fim satanisti?
Problema se pune,insa,ca lucrurile cu care venim in contact au fiecare un anumit tip de energie la care ne acordam mai mult sau mai putin constient si care ne poate fi benefica sau dimpotriva,cu reprecursiuni negative in viata noastra.
Si eu am ascultat in urma cu ceva ani Rammstein si chiar imi placea,acum insa,e drept ca nu cunosc limba germana si sincer,in afara de cateva cuvinte care nu ma impresionau prea mult,nu am tinut sa stiu toate versurile,deci nu le cunosteam in detaliu semnificatia.Imi placea cum suna si cam atat.Ascultam si Rob Zombie,mi se parea chiar amuzant....dar si multe altele.
Si in prezent mai ascult rock,cand si cand,insa din categoria mai slow,cel heavy,black sau death l-am lasat in umbra unor timpuri care au fost frumoase,dar in care nu ma mai regasesc in prezent.Si cine stie,poate am devenit si mai sensibila la anumite aspecte,pentru ca daca acum ascult rock putin mai hard,il percep la nivel de energie si emotie intr-un mod negativ,asa ca am preferat sa renunt.