Subiect: Muzica
View Single Post
Vechi 10.08.2012, 09:00:35
editheraven's Avatar
editheraven editheraven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.01.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

"Ganduri,actiuni,sentimente care sa nu fie in acord sau sa il glorifice pe Dumnezeu gasim la tot pasul in propria noastra viata,chiar si la cei mai dedicati crestini practicati.Asta ne face pe toti sa fim satanisti?"
Cred ca nu ai inteles ideea. O viata dedicata pacatului si poftelor, propagarea ideilor si normelor de aceasta factura in slujba cui de pune? Nu e vb de viata crestinului pt ca un crestin cade dar mereu se ridica. Nu zice Pavel ca "omul dinlauntru se innoieste zilnic".? Nu e vb de asta. Nu te poti compara tu sau pe oricine cu statura medie in societate cu o trupa care are milioane de fani si concerte in toata lumea. Diavolul foloseste mai ales reclama. Si satanismul nu e satanism din punctul de vedere al celor ce il practica ci din punctul de vedere al slujbei in care sunt.

Este muzica dark electro satanista? Psytrance? Eu cred ca asta e amagirea diavolului : o, nu, satanisii sunt cei ce se inchina direct satanei. Daca cineva nu poate sluji la doi stapani, cui slujesc ceilalti? Cred ca am ajuns prea ingaduitori in modernismul nostru cu termenul de "slujitor al raului". Doar fiindca vedem tiganci la televizor care se declara vrajitoare si toti stim ca's doar niste excroace. Ca sunt atatea miscari de copii teribilisti si filme sau desene animate care fac din a te inchina celui rau o joaca care tine de ere demult apuse.

Cybergothul ca gen muzical e satanist sau nu? Doar e muzica electronica. Si e o distinctie clara intre rock si metal. Ca stil de abordare si, muzical, nu pot fi asemanate. Imi amintesc de melodii precum "mother's little helper" de la stones. Sau Mr. Brownman de la GNR, doar 2 melodii care incurajau uzul de droguri. Sau Master and Servant de la Depeche care incuraja practicile bdsm. Muzica care in sine e inofensiva mai ales in acceptiunea zilelor de azi cand : nu e satanism pentru ca nu i se inchina lui satan. Dar cei ce sunt fani unor astfel de trupe sunt oameni dependenti de droguri, betivi, curvari, mincinosi si toata suita. (nu toti. Dar cunosc perfect mediul pt ca de acolo vin)

Pomul dupa roade se cunoaste.

Last edited by editheraven; 10.08.2012 at 09:11:11.