View Single Post
Vechi 11.08.2012, 11:09:41
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tartaruga Vezi mesajul
Acum, intr-o tara majoritar ortodoxa unde munca dvs. este cea de a-i deturna pe ortodocsi de la Ortodoxie
Haideți să spunem lucruilor pe nume: nu acesta e scopul adventiștilor din România, nici n-ar putea-o face. Așa cum și userii ortodocși recunosc, cei care trec la adventiști nu sunt deloc ortodocși, decât cel mult cu numele.

Citat:
În prealabil postat de Tartaruga Vezi mesajul
Versetul insa a fost scris pe vremea cand apostolii mergeau cu evanghelia la pagani, pagani care au tot felul de obiceiuri alimentare total diferite de mancarea casher evreiasca si care nici stand in cap nu ar fi putut ghicit cum se gateste ceva casher pentru a-si onora altfel musafirii decat cu mancarea lor "necurata"...
E bine că ați revenit asupra problemei. Contextul este cel al cărnii jertfite idolilor, iar creștinii nu trebuiau să-și facă procese de conștiință mâncând din acea carne, căci un idol este egal cu nimic - așa cum apostolul Pavel se exprimă în altă parte.

Contextualizând acum din nou chestiunea: eu nu am nicio problemă când sunt invitat să iau un colac de la pomana ortodoxă. Îmi cer scuze dacă am supărat pe cineva prin acest exemplu.
Reply With Quote