View Single Post
Vechi 11.08.2012, 18:27:42
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Suzana Vezi mesajul
rolul unui soldat la razboi este sa ucida cat mai multi dusmani, pentru asta e trimis acolo, ori in document se spune ca penticostalii niciodata nu au avut probleme din partea statului, deoarece ei si-au satisfacut stagiul militar si au mers la razboi, dovedindu-se in ochii ofiterilor buni soldati, adica omorand, in al doilea razboi mondial situatia pentru Romania a fost foarte grava.

retine ca in acel text se scrie ca penticostalii au fost buni soldati, nu buni medici sau buni sanitari, ori buni bucatari. Rolul soldatului nu este decat unul singur.
Aveți o opinie ciudată cu privire la militari, nu mai insist. Cei care au ales cariera militară v-ar putea reproșa că-i numiți "ucigași", ba mai grav "plătiți să ucidă" având în vedere condiția Armatei Române de astăzi.

Citat:
acel adventist decorat pentru ca a fost un bun sanitar sau un bun medic pe frontul de lupta, apartine unei alte categorii.
A fost decorat ca militar, nu ca și cadru sanitar. A fost medic în cadrul armatei, nu într-un spital civil.

Citat:
am intervenit, pentru ca nu-mi place cand pocaitii sunt mereu cu nasul pe sus, nu raspund la salut, de parca ar fi niste personalitati, laudandu-se cu lucruri false, mincinoase, asa cum incerci si tu sa faci. iar pocaitii din America sunt niste destrabalati si pacatosi ordinari, stiu cazuri!
Generalizați dincolo de normal! Pentru că un penticostal nu v-a răspuns la salut (sau vi se pare că nu v-a răspuns) aruncați oprobiu asupra tuturor penticostalilor. Ori și mai grav, numiți zeci de milioane de americani "destrăbălați și păcătoși ordinari" doar pentru că așa v-a spus preotul, ori că așa ați văzut într-un film cu gangsteri.