View Single Post
Vechi 11.08.2012, 22:49:40
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Decebal Vezi mesajul
Ștefan Florin, Ești sigur că așa stau lucrurile? Pe ce te bazezi când faci astfel de afirmații? Ai informații și surse autentice, veridice sau vorbești așa fără prea multe temeiuri? Am auzit și eu de fenomen însă nu știu ce ai auzit tu și cât ți s-a spus că ar fi de răspândit.
vorbesc din surse sigure, inclusiv de la preot (sotia lui lucreaza cu mine). El e preot in episcopia vecina, cea a Romanului si a Bacaului. Pentru mai multe informatii iti recomand cartea "Dracii in sutana" scrisa de Ion Tutuianu. El a fost profesor de Vechiul Testament la Seminarul Teologic "Sf. Gheorghe" din Roman si jurist al Episcopiei Romanului, deci un om din sistem informat bine, nu din auzite. In cartea lui a descris sistemul perfect si cat de "curat" este. Si nu a fost singurul, si parintele Ionel Buga a scris despre asta in cartea "Rugati-va pentru fratele Teoctist", Ciprian Mega (fost seminarist in Buzau, actual preot in Cipru) a scris o carte "Pantecul desfranatei" unde descrie coruptia din Biserica si legaturile ei cu masoneria. Pe Ion Tutuianu si Ciprian Mega ii cunosc personal, deci sursele mele NU sunt din auzite

Last edited by stefan florin; 12.08.2012 at 00:13:21.
Reply With Quote