View Single Post
Vechi 12.08.2012, 00:00:25
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Ai dreptate, Yasmina...
Imi aduc aminte un eveniment putin amuzant legat de acest parinte, dar foarte graitor fata de cum inteleg unii preoti ca nu trebuie sa isi sminteasca enoriasii nici macar cu gandul: odata, cred ca tot la un parastas, un copil i-a dat sticla de vin ca sa stropeasca coliva si au cazut pe jos cativa stropi. Parintele l-a rugat, mai in gluma, mai in serios, sa aiba grija sa nu ii stropeasca si vesmintele, pentru ca il vad oamenii si dupa aia pot crede: ia uite si parintele, s-a imbatat si acum vine si slujeste! Dincolo de comicul situatiei, din pacate, multi se gandesc sa acuze, in necunostinta de cauza,mai ales preotii, legandu-se de niste aspecte minore.

Pai stia dansul,saracul,unde poate duce fanteziile altora.

Mi-a spus matusa mea ca preotului i s-a facut rau pe cand slujea la cimitir,iar oamenii au gasit de cuviinta sa puna aceasta intamplare pe seama bauturii,cica ar fi inchinat prea mult vin pt decedati!
Nesimtire.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote