View Single Post
Vechi 12.08.2012, 21:15:49
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
1.Eu cred ca doamna a vrut sa scoata in evidenta faptul ca unii sportivi nu se sfiesc sa isi declare credinta. Intr-o lume secularizata acest lucru este important.

2.Si nu ar trebui vesnic sa vedem doar partea rea din lume, anume barna din ochiul celorlalti, ci sa incercam sa vedem si partea buna din oameni, vedem numai raul cand ne lipseste bunatatea,vedem binele cand suntem sau incercam sa fim buni.

3.De ce sa ii banuim pe acesti sportivi de ceva rau, daca pana si afisarii unei iconite putem sa ii gasim o intentie ascunsa...
1. Cu asta sint chiar de acord si imi pare rau ca nu sint mai multi sportivi care sa o faca. Oricum, cu timpul se va interzice si asta. Am auzit ca fotbalistii iau cartonas galben daca se inchina pe teren, deci bravo celor care mai au curaj sa-si marturiseasca public credinta lor.
2. Intr-adevar, trebuie sa ne vedem de ale noastre, insa aici era vorba de altceva. Unii au o parere (ca e bun sportul de performanta), altii alta (ca nu e bun), iar eu incercam sa spun ca putem sa traim pasnic unii cu altii chiar daca avem pareri diferite.
3. Eu, personal, am apreciat gestul acelei sportive si al altora pe care i-am vazut afisindu-si public credinta. Daca vi s-a parut ca am banuit-o pe acea sportiva de intentie ascunsa imi cer scuze.
Reply With Quote