View Single Post
Vechi 13.08.2012, 22:22:03
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
dar dacă ei nu recunosc anumite adevăruri stiintifice?
trebuie să-i combați cu argumente scripturistice.
Fratilor, voi nu cititi mesajele? Eu iti raspund tie, Eugen iti raspunde la acelasi mesaj fara sa citeasca si mesajul meu. Ii spun ca ti-am raspund la acel mesaj si tu ii raspunzi necitind si mesajele mele.
Intelligent design nu e tocmai ce spune Eugen, ti-am si scris de ce. Acela e creationism stiintific, cel descris de Eugen. Intelligent design spune ca universul nu a aparut din intamplare, haotic, ci ca e creat inteligent. De aceea si evolutionismul teist si creationismul stiintific intra in aceasta categorie.
Nici Eugen nu e ateu, deci sustine ca Dumnezeu sta la baza crearii universului, deci nu are cum sa combata asta. Poate tu ai inteles ca el e ateu.
La noi nu exista intelligent design, asta e in America, ortodocsii cred in creationismul biblic, asa cum e descris in Facerea. Nu e nevoie de stiinta pentru asta, dar ca sa raspunzi celor ce cred in evolutionism sau struto-camila evolutionism teist trebuie sa folosim si argumente stiintifice, pe atei nu ii intereseaza ca asa scrie in Biblie.
Iar eu asta am facut, ti-am dat cateva argumente stiintifice. Pana acum am tot intrebat si aproape niciun ateu nu a putut sa-mi dea si argumente stiintifice. Singurul argument in favoarea teoriei evolutioniste pare sa fie ca asa spun oamenii de stiinta, si pentru ca au studii multe trebuie sa ii crezi.
Vreau sa vad si argumente stiintifice, macar sa fie combatute cele date de mine.
Reply With Quote