View Single Post
Vechi 16.08.2012, 00:39:50
Tartaruga Tartaruga is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
Din pacate, iarasi va inselati foarte tare. Din necunoastere.
Imparatia lui Dumnezeu nu se afla in inima ta. Ca nu esti tu Dumnezeu care sa o contina. Confunzi ca intotdeauna creatura cu Creatorul.

Imparatia lui Dumnezeu, daca va fi vreodata dat tie sa o cunosti, este cognoscibila calatorind pe drumul drept ascuns in inima omului.
Cel care cauta Imparatia incepe un drum coborind mintea in inima. Astfel, cu mintea coborita in inima, la rugaciune, pe masura ce rugaciunea devine tot mai curata sufletul trece, vama dupa vama, purtat de Duhul Sfant, tot mai aproape de Imparatie...

Cand Usa Milostivirii se deschide pentru cautatorul de Imparatie, atunci el ajunge sa vada ceea ce mintea si vorba omului nu poate gandi si rosti.

Imparatia lui Dumnezeu este dincolo de inima omului. Dar drumul care duce catre Ea este inima, poarta secreta prin care incepe si, pana la o vreme continua periplul initiatic.

De voiesti sa incepi aceasta calatorie, de voiesti sa cunosti Imparatia lui Dumnezeu, va trebui sa iti gasesti calauza (ca in filmele cu indieni sau filmele lui Tarkovski). Aceasta nu este alta decat Traditia Bisericii si un rugator incercat, care sa iti fie duhovnic.

Intr-o zi vei afla, poate, ca toate cuvintele mele catre tine au fost adevarate. Eu nu am facut scorneli din cap, ca tine. Eu doar ti-am schitat, in mare, cam despre ce e vorba.
Dumnezeu sa te miluiasca si sa te conduca in Imparatia Lui! AMIN+
Eu ma pot insela, Domnul insa nu. Iar El a spus sa nu cautam Imparatia in afara noastra, sa nu asteptam sa vina de undeva, ci sa o cautam in inima noastra. Eu nu am facut altceva decat sa constat pe propria piele ca are dreptate. Daca dvs. ati constatat altceva, si credeti ca dreptatea este de partea dvs. atunci asa sa fie in ceea ce va priveste, nu va pot contrazice. In ceea ce ma priveste insa, lucrurile stau asa cum le-a spus Domnul, eu am constatat in viata mea ca nu a mintit.
Multa pace sa aveti, ca vad ca va dau multa bataie de cap...
Reply With Quote