Citat:
În prealabil postat de Tartaruga
Ceea ce nu imi place la el este faptul ca este capabil sa se distreze de necazul altora, uneori sumbru. Povestea cum la un concert unul a fost batut mar dupa care afla ca si prietena ii fusese violata. Era distrus acela, insa colegul ne povestea totul razand cu pofta desi constientiza gravitatea celor intamplate, povestea ca si cum ar fi fost o scena absurda dintr-un film facut ca si comedie neagra. Atunci am inteles unde este adevaratul pericol al muzicii si filmelor de acest tip: dezumanizeaza, ii face pe oameni sa priveasca realitatea ca si cum ar fi un spectacol si astfel sa rada acolo unde ar trebui sa planga.
|
Poate nu ai inteles bine cum a perceput el lucrurile...faptul ca cineva face haz de necaz nu inseamna ca este dezumanizat...poate fi si o maniera de a prezenta situatia fara a fi afectat/o face pe viteazul.
Mi se intampla si mie de multe ori chestia asta, nu-mi place sa plang la niciun fel de necaz si nici nu compatimesc pe cineva (asa a vrut Dumnezeu...stie El de ce)...asa ca uneori incerc sa destind situatia cu o gluma (de multe ori nepotrivita) dar care ma ajuta nervos in conditii de stres.
O facea si el pe interesantul si pe comentatorul dar eu cred ca l-a durut cazul prezentat..parerea mea (se poate si sa ma insel).