Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56
Poate reusiti in cele din urma sa renuntati la bolduire si sublinieri obsesive si mult obositoare ochiului !
Va multumim . . . !
|
Cam asa e, bolduitul aici pe forum aduce niscaiva necazuri ochilor nostri, am observat...
Ceva mai bland se dovedeste scrisul cu italice.
Nu stiu de ce supara boldul, poate din cauza contrastului prea violent intre griul acela aproape 100% si fondul foarte deschis. Contrastul mare oboseste ochiul, intr-adevar. or mai fi asi alte explicatii, insa ma alatur si eu rugamintii lui Cristian, sa folosim boldul doar cand e musai sa evidentiem un aspect pe care il consideram decisiv.
Cat priveste lista de carti propusa de Eugen, am de zis doua lucruri:
1) Sunt acolo adevarate bunatati, minunatii mari (dupa gustul meu). Frumoasa recomandare, Eugen! Multumesc!
2) Ofer un premiu de 5000 lire sterline celui care, in urmatorii 5 ani (vedeti ca nu pun presiune) le va citi pe toate si va face un rezumat de 2-3 pagini pentru fiecare...:)
Asta asa ca gluma. Intrucat chiar si pe alocuri, capitole sau fragmente mai mici, daca citim, cu vremea sigur ne vom imbogati sufleteste si vom trai ameliorari semnificative ale felului nostru de a trai crestineste. Inca o data multumiri, frate Eugen!