View Single Post
Vechi 17.08.2012, 10:02:00
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
M I N U N A T Ă și această icoană !.... Cred că Maica Domnului vindecă prin privirea ei.
Este cu adevărat. În realitate icoana are ceva aparte, nu pot să descriu în cuvinte, am încercat să descriu dar am șters...cuvintele nu pot egala realitatea.

Am să relatez o minune a făcută de Maica Domnului prin acestă icoană care a fost adusă în pelerinaj, la Victoria și apoi la Mănăstirea Sădinca (unde am avut ocazia să mă închin acestei icoane). Acestă minune mi-a relatat-o unul dintre monahii care au însoțit icoana în acest perelinaj. Un copil de 3 ani a căzut pe scări și a intrat în comă, iar medicii spuneau că numai aparatele îl mai țin în viață și că șansele de a supraviețui sunt zero. Mama copilui a auzit de acestă icoană și fiind ultima ei speranță, aceata s-a dus la Mănăstirea Hadâmbu pentru a se ruga Maicii Domnului să o ajute. Ajunsă la mănăstire, aceasta a întrebat de icoană, însă cei de la mănăstirea i-au spus că icoana se află la Victoria în perelinaj. Atunci femeia disperată a spus că ea are neapărat nevoie de această icoană căci fiul ei este într-un moment foarte dificil. Atunci monahul cu care acesta discuta i-a spus:"Cumpărați de la pangarul mănăstirii o copie a acestei icoane și mergeți și o atingeți cu credință de capul copilului și Maica Domnului vă va ajuta". Femeia a făcut așa cum i s-a spus și atingând capul copilului cu copia icoanei, copilul s-a trezit din coma în care se afla. Acum este sănătos, iar medicii nu pot explica cum acest copil s-a vindecat. Copilul când s-a trezit a spus că a venit la el o femeie îmbracată în alb care i-a spus că locul lui nu este acolo.

Last edited by ovidiu b.; 26.08.2012 at 00:56:52.
Reply With Quote