Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Multa mandrie in acest mesaj final ! Poate un Parinte avea acest drept de a se adresa astfel , dar la tine este mult prea multa mandrie , smintind prin fatarnicia ta !
In rest :
Doamne ajuta. Har si pace sa ne daruiasca Domnul Iisus Hristos. Amin.
|
Multumesc pentru acuza de fatarnicie Domnule CristiBOSS. Eu nu sunt "boss" sunt doar un pacatos care afirma despre Dumnezeu:
"Din spusele unora si ale altora auzisem despre Tine, dar acum ochiul meu Te-a vazut. Pentru aceea ma urgisesc eu pe mine insumi si ma pocaiesc in praf si cenusa ". (Iov 42, 5-6).
Daca am indemnat inadecvat, diferit de indemnul filocalic (in ceea ce priveste teologia, teopraxia, teognosia)... sa nu ma ascultati.
Retoric afirm: Daca am indemnat gresit (din punct de vedere teologic si stiintific), dovediti ca am gresit... insa daca nu am vorbit (indemnat) gresit de ce ma "loviti virtual" domnule CristiBOSS.
Da consider ca trebuie sa urmam Sfintilor Parinti, in Sfanta Biserica prin Sfintele Taine. Da consider ca Sfantul Luca al Crimeei este de referinta in contemporanieitate, caci afirma inechvioc (intocmai Sfintilor lui Hristos Iisus):
"Și noi am crezut și am cunoscut că Tu ești Hristosul, Fiul Dumnezeului Celui viu." (Ioan 6,59)
"noi ceea ce stim vorbim si ceea ce am vazut marturisim" (Ioan 3,11)
"Câtă vreme duhul meu va fi întreg în mine și suflarea lui Dumnezeu (harul Duhului Sfant) în pieptul meu" (Iov 27,3)
"Cautati pacea cu toti si sfintenia, fara de care nimeni nu va vedea pe Domnul," (Evrei 12,14)
Doamne ajuta. Har si pace sa ne daruiasca Domnul Iisus Hristos.
P.S. Nu sunt suparat pe dvs domnule CristiBoss si va rog sa ma iertati daca v-am suparat cu ceva.