View Single Post
Vechi 17.08.2012, 12:23:11
ovidiu b.
Guest

Implicit

Pace fraților! Dintr-un nimic nu faceți voia celui rău. Din punctul meu de vedere amândoi greșiți.
Mie personal, nu mi se pare plin de mândrie mesajul lui Eugen, ci doar un îndemn spre studiu celor interesați. Se poate că în anumite clipe de lipsă de luciditate și iritat de alte aspecte (cum am fi mesajele bolduite și obsesiv subliniate - fapt ce devine iritant) să nu mai vedem lucrurile în lumina lor, frate Cristi. Să mă ierți frate Cristi dacă greșesc eu așa văd lucrurile.
Cât despre tine frate Eugen, nu e cazul să răspunzi cu aceeași monedă ci să accepți corecția (bună sau rea cum o fi), aici ai fi dat dovadă de smerenie (ai cam picat testul)...nu cazul să sibliniem anumite aspecte, nici să ne duelăm în cuvântări pline de duh noi fiind săraci în fapte (valabil și pentru fratele Cristi). Cel care va ceda va fi cel care va face voia Domnului și nu celui rău.

Mă iertați fraților, nu încerc să dau lecții nimănui...este doar un punct de vedere personal legat voi, doi de useri pentru care am mare respect. Singurul lucru pe care vi-l doresc este pace, multă pace.

Last edited by ovidiu b.; 17.08.2012 at 12:33:57.
Reply With Quote