Din nou.....multumiri!!! Mii de multumiri!!!!
Revin din nou cu multumiri....mii de multumiri din tot sufletul!!! Multumesc din tot sufletul Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Ioan Rusul, Sfantului Dimitrie, Sfantului Nicolaie, Sfantului Ioan Botezatorul, Sfantului Mina, Sfantului Spiridon, Sfantului Vasile cel Mare, Sf. Arhangheli Mihaiil si Gavriil, Sf.Parascheva si tuturor sfintilor pentru ca s-au milostivit de mine si m-au ajutat in gasirea unui loc de munca. Este un loc de munca pe care mi l-am dorit de foarte multi ani si acum desi nu sunt vrednica de mila lui Dumnezeu, l-am gasit, bine inteles cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Ioan Rusul, Sfantului Dimitrie, Sfantului Nicolaie, Sfantului Ioan Botezatorul, Sfantului Mina, Sfantului Spiridon, Sfantului Vasile cel Mare, Sf. Arhangheli Mihaiil si Gavriil, Sf.Parascheva si tuturor sfintilor. Desi sunt la inceput stiu si sunt convinsa ca Dumnezeu, Maica Domnului si Sfantul Nectarie ma vor ajuta sa invat ceea ce trebuie sa fac la servici. Poate ar trebui sa scriu mai mult dar imi mintea mea nu imi vine sa spun decat un singur lucru si acela este.....mii de multumiri, recunostinta, si Slava lui Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Ioan Rusul, Sfantului Dimitrie, Sfantului Nicolaie, Sfantului Ioan Botezatorul, Sfantului Mina, Sfantului Spiridon, Sfantului Vasile cel Mare, Sf. Arhangheli Mihaiil si Gavriil, Sf.Parascheva si tuturor sfintilor.