Subiect: Ecumenism
View Single Post
Vechi 18.08.2012, 13:59:22
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tartaruga Vezi mesajul
Ceea ce m-a pus pe mine pe ganduri la un moment dat este urmatoarea parabola: faptul ca Dumnezeu a luat Via de la cei care o detineau in trecut si a dat-o altora care aduc roada. A luat deci via de la evrei si a dat-o la crestini. Cine garanteaza ca nu face lucrul acesta mereu si mereu? Ca da via mereu si mereu celor care aduc roada luand-o de la cei care lancezesc?...
A mai venit Hristos o data si eu nu stiu?
Cred ca vine Satana sa ia via sa o dea altora. Cine ti-a zis sa propavaduiesti pe acest forum? Dorinta de a schimba lumea? De a o face mai buna? Cu bune intentii e pavat drumul spre Iad..Dar probabil sunt niste oameni cu intelegere superioara lui Hristos care vor sa reformeze Biserica ca stiu ei mai bine decat Dumnezeu...pana acum nu a fost destul de buna credinta crestin ortodoxa?...
E si mai multa ratacire si indepartare de Dumnezeu in lume ...asa ca ne trebuie o credinta care sa justifice pacatele (sa nu mai fim vulnerabili), sa stearga suferinta, sa promoveze toleranta la orice, acceptarea pacatelor (ne mantuim toti ca suntem toti oameni buni), etc....din aproape in aproape..asa se pierd cele mai multe suflete...
Reply With Quote