View Single Post
Vechi 19.08.2012, 14:32:57
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
[b]I

E chiar potrivit, căci la nivel teologic așa și este! Musulmanii nu sunt bețivi și nu sunt desfrânați (folosesc aceleași două exemple de mai sus). Au dreptate când spun că Biserica Creștină e putredă cu asemenea păcate și păcătoși în ea, căci sunt cu zecile de milioane! Dacă Biserica s-ar dezice de asemenea păcate și asemenea păcătoși, alta ar fi situația...
Si ti se pare tie ca teologia B.O. instiga la betie, desfranare si orice alt pacat?
Vorbesti de nivel teologic, dar practic cum sta treaba la musulmani? Probabil consideri un lucru bun "razboiul sfant", centurile cu dinamita si altele? Ti se pare ca la ei nu sunt pacatosi si au dreptul sa vorbeasca?
Nu mai insista cu chestia asta: in teorie teologia lor spune asa si pe dincolo....practica conteaza.
Citat:
În prealabil postat de 99
Iată de ce Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea retrage calitatea de membru celui care persistă în asemenea păcate.
Deocamdata aveti si asemnea membri fara aceasta calitate retrasa. Asa lasati capra vecinului si aveti grija de a voastra ca si ea e bolnava.
Eu atat am avut de spus. Haide sa ne vedem fiecare barna si sa nu mai tinem socoteala altora.
Nu e nevoie sa imi dai reply, am inteles ce era de inteles. Mai departe, fiecare fiecare contabilizeaza ce vrea - pacatele lui sau ale altora.

Last edited by mihai07; 19.08.2012 at 14:35:17.
Reply With Quote