Citat:
În prealabil postat de Laura Andreea
Draga Mihnea,
Cred ca nici nu ai idee cat de bine mi-a facut raspunsul tau. Ma face sa cred ca mai e o speranta pentru el, pentru noi.
Joi vine la Bucuresti, la Fundeni, sa se vada cu doctorul. Am emotii pentru el. Mama mea are aceeasi boala, de 11 ani.
Incerc sa par tare ca sa-i dau si lui putere. De fapt, daca sunt sincera, imi dau seama ca am vorbit rar in ultimul timp, parca s-a produs o ruptura intre noi. Transaminazele de care imi spui i-au iesit bine, sunt rezultate cu valori normale. Dar la analiza de sange s-a vazut prezenta "Ag HB" (nu stiu daca aceasta e denumirea corecta).
Sa speram ca Dumnezeu o sa aibe grija de el. Ma rog sa-i fie bine.
Numai bine!
|
De cat timp sunteti impreuna?
Nu sunteti casatoriti deci poti sa te gandesti bine daca vrei sa-ti asumi aceasta problema si tot ce implica ea.
Poate de aici si distanta ta fatza de el, ca nu esti sigura o data ce diagnosticul s-ar putea confirma sa mai fii cu el, cu atat mai putin sa te casatoresti cu el.
Cred ca si el intuieste problema asta si poate de asta si este ezitant fatza de tine, pentru ca nu stie ce decizie ai putea lua in sensul asta.
Intreaba-te cat de mult il iubesti si cat de departe esti dispusa sa mergi pentru el/cu el, indiferent de care ar fi diagnosticul.
O data ce ai raspunsul, ai sa stii cum sa te comporti fata de el.