Citat:
În prealabil postat de mirela.t
Eugen, Decebal si Ovidiu : Acest topic NU este despre Arsenie Boca, de asta am si schimbat firul de discutie. Daca vreti sa-i faceti lobby si/sau sa-i indreptatiti greselile, va rog sa va mutati pe topicurile dedicate. Eu nu am inventat nicio poveste despre el ca n-am niciun interes, sper ca e clar.
|
Dar în a trage concluzii văd că te pricepi. Tu nu știi nimic despre părintele, căci dacă ai ști nu ai fi scris asemenea inepții. Apropo părintele a adus copii ale primelor 4 volume ale Filocaliei pe care împreună cu Părintele Dumitru Stăniloaie le-a tadus. Deci datorită efortului acestui Părinte Arsenie Boca avem noi filocaliile. Doar pentru motivul ăsta ai putea să-i spui Părintele Asrsenie Boca și nu Arsenie Boca. Nu te-ai tras de curea cu el, deci puțin respect nu și-ar strica, mai ales că ești creștină ortodoxă.
Păi te contrazici. Uite aici dovada:
Citat:
În prealabil postat de mirela.t
Ca sa nu fac off topic si sa aglomerez subiectul despre ratacirile pr. Arsenie Boca, scriu aici un contra-exemplu, chiar doua.
Adrianna, nu stiu cine erau respectivii si ce s-a mai ales de ei... e trist intr-adevar ca un asemenea caz a existat si mai este si indreptatit de catre unii, cu inclinatii spre fanatism.
|
Tu nu știi cine erau respectivii, nici ce s-a ales cu ei, dar e trist că a existat un asemenea caz. Deci, Mireala lasă concluziile astea de doi bani, vino cu ceva clar, nu cu povești. În rest nu are nimeni treabă cu tine, vezi că tu ai treabă cu noi și ne faci fanatici și în multe alte feluri...te-am mai rugat să ții pentru tine părerile tale despre noi.