View Single Post
Vechi 22.08.2012, 19:40:49
SyntheticBlack SyntheticBlack is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.08.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Decebal Vezi mesajul
Nu am înțeles, dar ce să caute sataniștii de la marduk la noi în țară?

Având în vedere că sunt niște corupători și smintitori de suflete, nu au ce să caute la noi în țară, și mai ales nu în public, adică nu într-un concert cu public. Din câte știu din Constituție cei care atentează la bunele moravuri publice trebuie interziși. Iar dacă mai punem la socoteală și opinia Bisericii, ajungem la concluzia fermă că trebuie interzise prin lege concertele lor, discurile lor de pe piață, videoclipurile și piesele lor în format audio lor de la televizor și de pe internet, cel puțin de pe internetul din România.
Și dacă există minorități? Nu trebuie respectate și ele? Dacă ar fi așa cum ziceți dumneavoastră, după părerea mea, s-ar încălca niște drepturi. Dacă Biserica hotărăște ceva cred că ar trebui acel lucru să fie respectat de cei credincioși. Nu e ca și cum Biserica ar hotărî pentru tot ce se întâmplă în țara asta, în România se întâmplă atâtea lucruri mult mai grave decât niște concerte organizate până la urmă pentru promovarea unui material discografic cu temă anti creștină, care oricum este cumpărat și ascultat de minoritate.
Ce să caute Marduk? Să cânte și să plece după în altă țară. Să încânte niște oameni pentru o oră jumate sau cât cântă și gata. :-??

Citat:
În prealabil postat de mihaiB Vezi mesajul
Scuza-ma, dar nu cunosc si nici nu am cunoscut roman ateu!
Puteți să îmi spuneți anti teist, atunci. Oricum e doar o etichetă, am vrut să subliniez faptul că nu cred în Dumnezeu sau în vreun zeu.
Reply With Quote