Ca trebuie sa avem"legatura cu realitatea" nu este un argument bun si puternic pt a sustine manifestarea unor acte aberante.
Si cei care urmaresc emisiuni cu crime oribile isi justifica alegerea tot prin prisma acestei nevoi de informare... Numai ca ei nu stiu ca se hranesc din aceasta informatie negativa si devin dependenti.
Imi place sa aud in presa si in televiziune termenul de"crima odioasa" sau"fara precedent"...nu serios???
Crimele au fost odioase odata cu inceputul omenirii si socheaza;eu una nu sunt interesata de alte crime noi,de alte modalitati de tortura si descrierea supliciilor victimelor,doar pt a ma justifica ca doresc sa fiu in pas cu realitatea.
La fel si cu concertele sataniste,este indeajuns sa auzi de existenta lor ca sa ai pretentia ca esti in ton cu realitatea,nu mai trebuie sa-i si vezi manifestandu-se in carne si oase,pe principiul informarii.
Cei care vor sa se interzica aceste concerte o fac pt tinerii indecisi,care aleg caile rele din nestiinta,necunoastere,spirit de gloata s.a.m.d.
Nu o fac pt putinii care chiar aleg Raul cu buna stiinta.
Mai gandeste-te!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|