Subiect: Lupta cu boala
View Single Post
Vechi 23.08.2012, 13:47:32
AGabriela AGabriela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.12.2011
Locație: Ploiesti/Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Catina si propolis

Doamne ajuta!
Credinta este foarte utila in cazul unei boli, dar trebuie sa actionam si pe plan fizic.
Nu am avut pneumonie dar am avut o raceala puternica si dupa nu stiu cate medicamente le-am aruncat pe toate (caci de o luna ma chinuiam) si am trecut pe ceai de catina si propolis (tinctura sau forma bruta). In cazul meu au avut rezultate exceptionale caci toata iarna trecuta si pana acum nu am mai avut probleme de acest gen. Dupa atatea antibiotice sistemul dvs imunitar este foarte slabit. Trebuie sa-l intariti cu ce va este mai la indemana, dar pe primul loc eu as pune propolisul in stare bruta (daca NU SUNTETI ALERGICA) care se gaseste la apicultorii din piata. Si Catina care tocmai a iesit pe piata. Va recomand sa o consumati sub forma de ceai, insa nu fiert, ci doar infuzie dupa ce zdrobiti fructele de catina pe care mai apoi le consumati in intregime dupa ce ati baut ceaiul (recomandat sa consumati doar in prima parte a zilei caci este si energizant). Deoarece catina este destul de acrisoara (deoarece contine mult mai multa vitamina C decat citricele) puteti indulci ceaiul cu miere. Tot catina mai puteti sa o consumati in stare bruta doar in amestec cu miere.
Un antibiotic natural mai este si usturoiul (daca va place) care va va intari sistemul imunitar.
Sanatate multa! Domnul sa va aiba in paza!
Reply With Quote