Am nevoie de un sfat
Cu ceva timp in urma m-am despartit de prietena mea.Mi-a gasit in calculator poze cu alte fete,descarcate de pe facebook.De aici a inceput raceala ei.Oricum nu a fost numai asta.Am avut o reactie urata,am dat cu piciorul in calculator.Oricum,ceva nu mergea in relatie.Ea a decis ca e mai bine sa punem punct.Eu am negat ca pozele sunt ale mele,am zis ca sunt ale nepotului meu.I-am explicat ca o iubesc pe ea si de ea imi place etc.Oricum,am mintit.Ne vedem dupa ceva timp vorbim,ea imi aminteste de poze,eu tac si ii zic ca imi pare rau,cumva am recunoscut.Dar ne mai vedem odata,acasa la ea,reluam subiectul relatiei,motivele,etc.,si ajungem la poze iar.Eu incerc sa ii explic,intelege,in sfarsit,dar eu zic:"sunt doar niste poze cu niste fete cu care nu am nicio o treaba,nu m-am intalnit cu ele,tu imi placi,nu stiu ce cautau la mine in calculator,e vina mea,pozele nu inseamna nimic pentru mine",pana aici nicio minciuna,dar zic:"pozele nu au legatura cu mine".Aici am mintit,dar se poate interpreta,nu?Oricum,pare se ca m-a iertat in legatura cu asta,dar ma macina faptul ca am mintit.Sa-i spun verde in fata,adica adevarul?Am impresia ca asta ma impiedica si voi fi iertat daca ii spun verde in fata?Ma caiesc pentru tot,stiu ca Dumnezeu ma va ierta.Este necesar sa ii spun:"Da pozele au fost ale mele";cu toate ca ar fi deranjant pentru ea?
|