View Single Post
Vechi 23.08.2012, 20:53:16
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
Intre timp am aflat si ca biserica respectiva se vrea de fapt a fi catedrala. Si nu orice fel, ci drept cea mai moderna biserica din Bucuresti, daca nu chiar din Romania. Asta, in acceptiunea high-tech a termenului, intrucat dispune de un sistem de clopote programate prin satelit ce functioneaza prin antena GPS, un “modest gadget” adus din Austria pentru “modica” suma de 9 miliarde de lei vechi. ( atata costa oare asa ceva?) Mai are si o centrala termica ecologica ( bravo lor!) si, ghiciti ce? Lada frigorifica pentru adormitii in Domnul. Cu sfintii odihneste-i Doamne, in loc luminat, in loc cu verdeata…Ce mi se pare mie departe de duhul filocalic pe care de-abia de-l mai dibuiesti si prin unele manastiri, e ca printre proiectele „duhovnicesti” ale preotului paroh, exista sau urmeaza sa fie instalat (?) la intrare, un panou electronic de informare, un info-panou touch-screen, astfel incat enoriasii sa-si ia informatiile de care au nevoie printr-un simplu touch-screen.
Cred ca se apropie clipa cand trebuie sa o tulesc,precum iepuroiu, unde vad cu ochii,de preferat undeva cat mai aproape de campia de la Meggido.Macar sa prind un loc in fata :) precum evreii care cred ca daca sunt inmormantati pe Muntele Maslinilor,avand in vedere cele spuse in Zaharia 14,vor fi si primii inviati spre slava vesnica.Daca tot se apropie clipa macar sa plec deja in directia Judecatii ca sa fac si eu ceva bun :)
Reply With Quote