View Single Post
Vechi 24.08.2012, 01:22:04
Laura19
Guest

Implicit

articol complet: http://roncea.ro/tag/pedofilie/

"In timp ce eu ma pregatesc sa trag o orgie stradala cu prietenii mei din lumea animalelor, soldatii americani de la Baza Deveselu, de care raspund aici, in fosta Romanie, ca reprezentant al cetatenilor americani, violeaza cu mandrie eleve romance minore participand la trafic si sex cu copii, respectiv pedofilie, acte condamnate in Statele Unite cu pedepse care merg pana la inchisoare pe viata. Dar ce bine ca o fac in Romania, unde eu, ca ambasador al Sodomitilor Uniti Anal pot sa invoc, ca si in cazul uciderii lui Teo Peter, imunitate, invitandu-i insa pe violatori si pedofili sa participe alaturi de mine la Marsul Mandriei (Pride)!
[...]
Este luna în care zoofililor, pedofililor, lesbienelor, homosexualilor, trisexualilor și transsexualilor li se spune că pot fi ei înșiși, in Guvern, in Parlament, in PDL, PNL, PSD si UDMR, in MAI si MAE, și că, deși situația lor este poate dificilă, ea se va îmbunătăți. Nu toti romanii sunt Teo Peter. Desi ar putea fi! De aceea propunem ca aceasta sarbatoare sa se petreaca de acum inainte zilnic si, ca atare, deschidem portile Ambasadei SUA pentru orgii zoofile, pedofile si homosexuale, la orice ora din zi si din noapte, conform tezelor de la Casa Alba-Neagra.

Vă încurajez să participați împreună cu mine, soția mea, Lesby, și alți ambasadori și membri ai comunității diplomatice care isi bat joc de Romania
la Marșul Sodomiei organizat la București în 30 iunie, de la ora 17:00 în Piața Unirii, pentru a le arăta prietenilor, colegilor noștri, familiilor și membrilor comunității noastre că drepturile comunității ZPLGBT sunt importante. Sunt chiar mai importante decat toti ceilalti 22 de milioane de romanii, pe care ne urinam din mers la adapostul Primarului Nostru General, trisexualul vasectomizat Sorin Oprescu. Participarea voastră este un puternic semnal că îi acceptați și îi susțineți pe aceia dintre noi care trăiesc în umbra, conducand societarea, politica si mafia din Romania.

Zoofilia, Pedofilia, Homosexualitatea, Trisexualitatea și Transsexualitatea sunt lucruri normale și acceptabile. Sodomiti din toate tarile, Uniti-va!
“Zoofilii, pedofilii, lesbienele, homosexualii, trisexualii și transsexualii trebuie să aibă aceleași drepturi ca și concetățenii lor.”

MARK GUTUTENSTEIN, ambasadorul trisexualilor (homosexuali, copii, animale)
NOTĂ: Termenul “Sodomy” (Sodomie) este folosit în limba engleză pentru a desemna atât mișcarea mondială care susține că zoofilii, pedofilii, lesbienele, homosexualii, trisexualii și transsexualii ar trebui să fie sodomizati cât și paradele și marșurile diplomatilor ZPLGBT"

:) Se intampla si la noi in tara, nu doar in occident. E adevarat ca aceste ciudatenii s-au introdus din vest, dar avem si noi tacanitii nostrii care ii sustin.

Traim intr-un urias spital de nebuni. Maine,poimaine nebunii vor fi cei care inca se mai comporta normal!
Reply With Quote