Vesti bune
Revin cu vesti bune despre mamica de care am scris. Dupa ce a stat in Centrul Pajura (doua luni), a fost cazata de maicutele catolice care au ajutat-o tare mult, iar de saptamana viitoare va merge la Casa Ioana, unde va sta din cate am inteles, aproape un an.
A reusit ca prin minune, dupa multe umilinte indurate, sa-l duca pe cel mic la o gradinita sociala si astfel a putut sa se angajeze (extrem de greu, dar Maica Domnului nu a lasat-o). Lucreaza la o croitorie, calca rufe, este foarte multumita cu toate ca ii este foarte greu. Il duce pe baietel la gradi dimineata mai mult alergand, la fel merge si spre munca, de la munca fuge repede sa-l ia, nu are pe nimeni sa o ajute.
Cu toate ca mi-am dorit sa-i fiu alaturi si sa o ajut in mod concret, am vazut cat de neputincioasa am fost, nu am reusit sa o ajut nici cu gradinita, nici cu locul de munca, cu toate ca am cautat alaturi de ea.
In acest moment isi cauta un medic de familie la care sa se inscrie, are nevoie pentru locul de munca de o adeverinta cu care sa dovedeasca ca este sanatoasa si poate munci.
Le multumesc tuturor celor care ati ajutat-o in mod concret, celor ce ati purtat-o in rugaciune si i-ati dorit sa reuseasca sa se integreze (daca pot sa spun asa). Va rog sa o pomeniti in continuare in rugaciunile voastre, numele ei este Manuela iar pe baietel il cheama Marian.
P.S. O alta urgenta ar fi sa-si gaseasca un duhovnic la care sa mearga sa se spovedeasca. Daca ii puteti recomanda un parinte (eu i-am recomandat duhovnicul la care merg, insa este foarte solicitat) este de un real folos.
|