View Single Post
Vechi 24.08.2012, 01:26:04
Miroslav Miroslav is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.08.2012
Implicit

AlinB,adevarul e ca eu le-am descarcat.
Mihnea Dragomir,am avut o relatie serioasa cu ea timp de 3 ani si am avut planuri.Eram doar detinatorul pozelor nu si autor.
Demetrius,nu vreau sa o indepartez mai rau,oricum i-am demonstrat ca o iubesc si i-am oferit afectiune.Chestia e ca pune la suflet tot.Oricum,penultima data cand ne-am vazut mi-a pomenit de poze si nu am zis nimic doar ca regret,imi pare rau,ca nu am nicio legatura cu fetele acelea si ca nu am inselat-o.Iar in ultima noastra intalnire se pare ca a inteles,singurul lucru ce i-am spus,si nu trebuia,e ca nu am legatura cu pozele,ea m-a intrebat retoric si am tacut,semn ca sunt vinovat si recunosc.De fapt asta i-am si zis la inceputul discutiei.S-a lamurit problema,dar am vrut un sfat in legatura cu faptul:sa zic tot de la A la Z sau nu mai e necesar?Oricum,nu o mai mint.Am vrut sa stiu daca zicand la spovedanie mi se iarta fara sa ii mai zic ei chiar daca am recunoscut(dar am intors-o un pic,sa-i arat ca pozele sunt nimic),m-a iertat si problema s-a lamurit?N-as vrea sa deschid ranile.Oricum ma caiesc,o sa ma spovedesc si nu mai mint.Cred ca e de ajuns.O sa intreb si duhovnicul.Oricum de descarcat poze"m-am lecuit".Am primit sfaturi bune de la voi si va multumesc.Promit ca la urmatorul subiect deschis nu o sa mai fie asa de complicata problema ca si eu am ametit:)
Doamne ajuta!

Last edited by Miroslav; 24.08.2012 at 02:06:39.
Reply With Quote