Citat:
În prealabil postat de Laura19
Mai sunt cateva emisuni in care vb. acel domn. Spune lucruri interesante.
Interesant cum am ajuns de la Tracia la chichineata asta de tara  ).
Mno, si cum se va iesi din aceasta situatie? Sau trebuie sa ne atace Ungaria si sa ne ia Transilvania ca sa ne trezim?
|
Avem radacini stravechi si prea multi prefera sa ne umilileasca in loc sa recunoasca adevarul. Iar daca ramurile sunt mereu taiate si altoite, radacinile initiale conteaza din ce in ce mai putin.
Daca l-am lua aliat pe Dumnezeu mai cu hotarare, daca am fi mai patrioti, lucrurile ar sta altfel. Daca pe vremea lui Stefan cel Mare Dumnezeu i-a ajutat pe romani sa-i biruiasca pe atacatori, i-ar ajuta si astazi. Am cerut cu hotarare acest lucru?
Acum e seceta. Bun. Cate procesiuni au loc pentru ploaie?
Cine a plecat in strainatate ar trebui sa gaseasca o cale de a strange randurile si de a ajuta cumva aceasta tara. Se intreprinde ceva concret de catre romani in afara tarii pentru a a veni in sprijinul Romaniei? Daca nu e profitabil, daca nu ne asigura posibilitatea de a obtine vreo functie mai importanta, mai greu gasim asa ceva.
Mandria ne doboara. Necazurile ne smeresc. Dumnezeu vrea sa fim credinciosi cu adevarat pentru a ne ajuta. Asta ar trebui sa intelegem.