View Single Post
Vechi 25.08.2012, 11:51:11
Nicador's Avatar
Nicador Nicador is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.01.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de SyntheticBlack Vezi mesajul
Bun, în primul rând aș vrea să vă spun că mi-am făcut contul special pentru a vorbi cu voi pe acest subiect. Urmăresc forumul de mai mult timp plus alte site-uri si bloguri ortodoxe.
Aș vrea să știți despre mine că sunt ateu, nu cred în Dumnezeu. Dar asta nu ne poate împiedica să purtăm o discuție, nu?
Am citit astăzi un articol care m-a făcut să-mi pun câteva întrebări.
Una din ele ar fi: de ce?
De ce ce? De ce vreți să fie anulat concertul Marduk? Aha, pe motivul că-s sataniști. Pe sistemul "dacă mie nu-mi place nimănui nu trebuie să-i placă, deci anulez tot ce nu-mi place mie."
Dacă nu știți despre ce vorbesc, vă invit să citiți:
http://deveghepatriei.wordpress.com/

http://www.metalhead.ro/marduk/mardu...aid-116109-l-1

Nu că aș crede că se poate anula un concert doar cu niște aberații scrise de niște cretini pe facebook, dar mă întreb, acești oameni nu sunt cam... bolnăviori la cap? De ce s-ar anula, nu văd niciun fel de logică. Oamenii cântă și pleacă. De ce unii cred că fac nu știu ce vrăji sataniste? Lol.
Și chiar dacă ar face, presupunând prin absurd. Care-i treaba? De ce prin niște chestii puerile precum amenințările de gen, citez "Come to Bucharest to see what means violence !" își imaginează unii că pot să sperie pe cineva? :))
Ce spuneți de acest subiect?

A, și cică "Concertul suedezilor de la Marduk, satanisti ce promoveaza neonazismul si ura impotriva crestinismului, O SA FIE ANULAT ! In urma cu cateva minute am primit confirmarea, revenim maine cu mai multe detalii !"
Lol.
"Sataniști" or să existe mereu, e absolut stupid să crezi că prin niște gesturi de copilaș bosumflat o să se rezolve ceva. Muzica e muzică până la urmă, gusturile diferă.
Intamplator cunosc trupa cu pricina.

Cred ca defulezi unde nu trebuie. Nu cred ca cineva de pe acest forum poarta vina pentru ca favoritii tai nu mai vin in RO.

Trupa cu pricina e incadrata la NSBM. Deci un motiv in plus pentru a fi interzisa poate si de autoritati. Banuiesc ca n-ai vrea sa-ti vezi favoritii incatusati?

Oricum, revenind la subiect.: granitele sunt deschise, deci poti oricand sa dai o fuga pana in Suedia.
Ca'i atat de trist sa vezi ce ieftin se vand unii
Trag numai pentru ei si fac ce vor
Demoni, manglitori ma tenteaza sa raman un carnivor
Dar raze de adevar mangaietor de la Mantuitor
Au ajuns la inima mea cu mult inaintea lor!
Reply With Quote