View Single Post
Vechi 25.08.2012, 17:38:48
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Greu mai esti de cap!

Tu chiar nu faci nicio diferenta intre cele 2 cazuri?
Imagineaza-ti ca la sambetistii din Brasov, de exemplu, la nu-stiu-ce-pastori-mai-sunt-pe-acolo la predica se strang si cei de la Pidoznicii Adventisti: lumea din adunare ii cunoaste - doar chiar ei s-au declarat pe invers si chiar ei au infiintat asociatia "Gaylorzii de sambata" -, "fratii" din adunare cunosc despre ei ca sunt "scaldati" la apa sambetei - unii poate au fost de fata la "profundul" eveniment - si indivizii nostri asculta predica si se roaga impreuna cu "fratii".
Toate acestea sub privirile pline de intelegere si dragoste "frateasca" ale pastorilor.

Si cam asta a durat 11 ani in America tuturor sectelor.
Acum intelegi care este diferenta?

Tu ai mai sta pe scaun langa un astfel de individ public declarat pidoznic? Sau ai mai canta cu el "La raul Babilonului"?
Eu pot vedea în oricine un posibil mântuit prin harul Domnului, chiar cel mai înrăit criminal de ar fi. În bisericile adventiste nu se dă interdicție de intrare nimănui, nici măcar celor excluși. În definitiv orice om poate fi recuperat pentru Împărăția lui Dumnezeu. Câtă vreme trăiește- adaug eu, voi spuneți mai mult: chiar și după moarte. Ce motive aș avea pentru a respinge un om?
Reply With Quote