Citat:
În prealabil postat de SyntheticBlack
|
Nu citesc articolele de pe acel site si nu apartin noii drepte.
Dar am citit partial acel articol dat de tine. Iar acolo scrie :
"Marduk aveau curaj sa mearga intr-o tara musulmana si sa urle acolo : ” Sa-l sodomizam pe Mohamed, sa facem si sa dregem cu Allah ” ?! Aveau curaj sa insulte islamul ?!"
"Aveau curaj Marduk sa insulte IUDAISMUL?! Sa spuna pe albumele lor : ” Sa-l sodomizam pe Moise, sa facem ceva pe intreaga credinta IUDAICA, sa dam foc Talmudului si Thorei ”"
Si , aici , le dau dreptate celor care au scris articolul. Pentru ca , daca cei de la marduk ar face un concert intr-o tara islamica in care sa-l insulte pe mahomed/allah ar fi torturati+omorati in mod urgent.
Iar daca cei da la marduk s-ar duce in israel si ar face un concert in care sa aduca vorbe urate la adresa lui Moise si Thorei , ar fi ingropati in procese judecatoresti si datorii imense (ca sa nu mai adaug si anii multi la puscarie).
Iar oficialii acestor tari (islamice si Israel) tin mai mult la populatie , traditie, si religie decat la "drepturi" ...ca sa nu mai adaug ca aceste tari o duc mult mai bine , chiar mai bine decat norvegia sau suedia(exp Emiratele arabe/arabia saudita/turcia).
In concluzie , ar trebui sa te mai gandesti in ceea ce priveste "drepturile" concertelor sataniste in Romania si celalte tari predominant crestine. (eu , sincer , n-am vazut vreun blasfemiator cu mainile taiate de catre crestini)