Citat:
În prealabil postat de vsovivivi
L-au bannat pe nedrept pe robul cel păcătos al Domnului, pe vsovivi, și i-au răpit semnătura și avatarul și deși s-a plâns să-l lase înapoi căci n-a călcat regulamentul și nici n-a protestat cu hule sau răutăți, n-a fost auzit. Atunci n-am avut ce să fac văzând că nu vor să mă audă și am fost nevoit să-mi fac un nou cont și iertându-le păcatul lor deși ei nu și-au cerut iertare pentru durerea făcută, am revenit să nu creadă cineva că i-am părăsit. Nu i-am părăsit ci am fost o vreme închis afară și alungat. Sper ca de acuma să nu se mai întâmple astfel de necazuri și iată că eu îngrop securea răzbunării mele și aștept îndreptarea noastră, a tuturor.
Cu legea cu care judeci și trăiești cu aia vei fi judecat și răsplătit... cu viață.Deci nu acuz și iert cu atât mai mult cu cât își cer iertare cei care mi-au greșit, în sufletul lor, căci nu cer jertfe deșarte pentru slavă de la oameni ci milă jertfelnică tainică.Sper să nu mai mi se închidă firele de discuție, să nu mi se mai șteargă subiectele noi deschise de mine, și să nu mi se mai șteargă postările adică sper să nu mai fiu cenzurat și bannat... pe drept sau pe nedrept.
|
Exceptional.La un pas de stilul profetului aspru dar plin de mila,ilustrare a paradoxului divin, din Vechiului Testament.Ai o mare bila..colorata :) de la mine pt ca nu ai bagat in text nici o idee cu privire la un fel de iubire care mi-ar fi cauzat un diabet religios,nu de alta dar exista un singur Trisaghion in toata Scriptura si acela nu este cu privire la iubirea usor lesinata care circula in prezent,fara nici o legatura cu sfintenia din care ar trebui sa se nasca.Bravo ma baiatule.Inapoi la critica textului: privind ganditor si oarecum nauc la cele scrise am ajuns la concluzia usor bizara,dar in perfecta concordanta cu dementa in care traim,ca s-ar putea totusi sa prind vremurile de pe urma.Vsovivi eu votez pentru ramanerea ta in acesta agora virtuala intrucat am mari dubii ca poti face vreun rau cuiva:) Singura mea temere este sa nu ajungem precum George si Lenny din cartea ,,Oameni si soareci"a lui John Steinbeck.
Domnul cu tine!