Citat:
În prealabil postat de AGabriela
Am dat ultimatum si nimic. De aceea nu stiu ce sa fac. Oricum eu nu stau cu ei, in casa mai stau decat mama si frate I, momentan. Problema este ca mama m-a sustinut sa termin studiile si acum, cand ea nu isi poate gasi servici (caci niciodata nu i-a placut sa stea la mana altuia dar pur si simplu a cautat si nu gaseste datorita varstei, problema este ca nici la pensie nu poate iesi) nu pot sa o las fara utilitati platite. Ptr I nu m-as deranja, dar pentru ea o fac. Si asa mama l-a cam pus la restrictii, dar vad ca tot nu-i de scos camasa cu el. Nu stiu cum sa mai procedez. Si poate ca as mai tolera mult situatia daca nu l-ar invrajbi pe R impotriva noastra (a mea si a mamei) si mai mult decat este, ducandu-se cu minciuni la el.
|
Hm, asta cu "nu i-a placut.." nu suna bine.
Revin la afirmatia din postarea anterioara - de ce sa te straduiesti cand este altcineva sa te intretina?
Nu este corect, mai ales daca e sanatoasa, poate munci, asta cu "nu gaseste" este doar un pretext.
Si daca o sa iasa la pensie peste 5 ani, ce pensie crezi ca o sa aiba daca nu a mai muncit ...de cati ani?
Gandeste-te ca o sa ai si tu familie la un moment dat, atunci in loc sa-ti intretii familia o sa-ti intretii parinti, frati, etc?
Sa inteleg ca tu platesti doar utilitatile? Si bani de mancare de unde au?
Acum nu stiu la ce suma se ridica contributia ta, si ce venituri daca ai de unde, si sunt doar utilitatile..de ce nu? Faci o fapta buna..
Fratii tai nu mai e problema ta - este produsul parintilor tai si responsabilitatea lor, vezi de viata ta, de prietenii tai, poate isi vor veni candva in fire, sigur viata ii va aduce in calea ta intr-un fel sau altul la un moment dat.