View Single Post
Vechi 28.08.2012, 17:32:30
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
"Pacatosii nepocaiti...exclusi."
Decizi tu cand pacatosul s-a pocait, ca mai apoi sa decizi tu cand il dai afara sau il mentii in comunitate?
Nu eu decid, ci Biserica. Ca să afli și tu cum e în Biserica lui Hristos! Orice decizie (fie ea și pentru excludere) se ia cu votul întregii Biserici, nu după bunul plac al unui preot ori al unui consiliu eparhial.

Citat:
Sau stii tu cand pacatosul s-a pocait?
Si ce inseamna pocainta la tine: cumva curatirea de acel pacat sau doar sentimentul de parere de rau?
Pocăința este o adâncă părere de rău pentru păcatele săvârșite și o continuă ferire de a le mai face. Uite așa afli când s-a pocăit un păcătos. Degeaba toarnă la cruci și cenușă-n cap, dacă a doua zi continuă a făptui păcatul vizat. E binecunoscută "pocăința" de luni dimineața a ortodoxului nominal: "Gata! De mâine mă pocăiesc și eu... mă las de băut!"

Citat:
Cine poate sa spuna ca s-a mantuit de un anume pacat cand ispita acelui pacat - de care crede fudulul ca a scapat - poate sa-l atace oricand pe parcursul vietii?

Din cauza acestor intrebari care bantuie testele voastre fara sa le gasiti raspunsuri ati emis idiotenia cu "curatirea sanctuarului"!
Poate pe tine te bântuie... adventiștii au definiția de sus de mai bine de un secol și ea este perfect biblică ca și "idioțenia" ce inconștient o atribui Divinității.
Reply With Quote