Citat:
În prealabil postat de Illuminatu
"Pacatosii nepocaiti...exclusi."
Decizi tu cand pacatosul s-a pocait, ca mai apoi sa decizi tu cand il dai afara sau il mentii in comunitate?
|
Nu eu decid, ci Biserica. Ca să afli și tu cum e în Biserica lui Hristos! Orice decizie (fie ea și pentru excludere) se ia cu votul întregii Biserici, nu după bunul plac al unui preot ori al unui consiliu eparhial.
Citat:
Sau stii tu cand pacatosul s-a pocait?
Si ce inseamna pocainta la tine: cumva curatirea de acel pacat sau doar sentimentul de parere de rau?
|
Pocăința este o adâncă părere de rău pentru păcatele săvârșite și o continuă ferire de a le mai face. Uite așa afli când s-a pocăit un păcătos. Degeaba toarnă la cruci și cenușă-n cap, dacă a doua zi continuă a făptui păcatul vizat. E binecunoscută "pocăința" de luni dimineața a ortodoxului nominal: "
Gata! De mâine mă pocăiesc și eu... mă las de băut!"
Citat:
Cine poate sa spuna ca s-a mantuit de un anume pacat cand ispita acelui pacat - de care crede fudulul ca a scapat - poate sa-l atace oricand pe parcursul vietii?
Din cauza acestor intrebari care bantuie testele voastre fara sa le gasiti raspunsuri ati emis idiotenia cu "curatirea sanctuarului"!
|
Poate pe tine te bântuie... adventiștii au definiția de sus de mai bine de un secol și ea este perfect biblică ca și "
idioțenia" ce inconștient o atribui Divinității.