Citat:
În prealabil postat de Tartaruga
In postarea 74 ti-am raspuns. Ce este intre ghilimele sunt cuvintele tale din postare anterioara. Dupa care tot in postarea 74 ti-am scris ca avand in vedere reactia ta, poate ca ai vrut sa spui altceva, ti-am scris ce anume si ti-am cerut chiar si scuze daca intr-adevar acest altceva ai vrut sa spui. Tu ai raspuns la postarea 74 insa nu pare sa o fi citit-o dupa cum continui sa intrebi exact acelasi lucru. Ce se intampla de fapt?
|
Văd că în continuare te prefaci că nu știi despre ce este vorba. Eu te-am rugat și te rog încă o dată să arăți foarte clar cu subiect și predicat din postarea mea unde am scris că Duhul divide. Deci te rog încă o dată
să arăți prin subliniere din acel citat unde am scris sau spus eu ceea ce dumneata ai inerpretat că aș fi spus.
Cum poți să spui că poate am vrut să spun altceva???? Demonstrează că eu am spus ceea ce ai interpretat dumneata că aș fi spus și nu încerca să îmi spui dumneata mie ce aș fi vrut să spun. Eu am scris exact ceea ce am vrut să spun.
Citat:
În prealabil postat de Tartaruga
Ti-am spus ca pasajele nu exista in Biblie. Cum vrei sa iti arat ceva care nu exista? Daca eu iti spun ca nu exista extraterestrii iar tu spui ca exista, cum as putea eu sa iti demonstrez inexistenta lor? Nu esti tu cel care trebuie sa aduci dovezi despre existenta extraterestrilor din moment ce ma contrazici si spui ca exista?
|
Ai afirmat mai devreme foarte clar următoarele:
"Multe invataturi au aparut in plus fata de ce spunea Domnul si aceste invataturi suplimentare formulate ca si dogme au divizat crestinatatea". Acum eu am solicitat foarte clar să arăți care sunt acele învățături, apărute în plus față de ce spune Christos, formulate ca și dogme care au divizat creștinătatea.