Subiect: Cele 7 CHAKRE
View Single Post
Vechi 29.08.2012, 00:28:03
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de caryna Vezi mesajul
Multumesc!!!!!

Azi la inmormantarea unei fete am auzit ca a murit datorita faptului ca o alta fata si-a facut pe scrisa...ii placea de prietenul fetei moarte si s-a dus la o femeie sa vada care e soarta ei si aceea femeie i-a facut pe scrisa si din cauza asta a murit cealalta fata cu care era acel baiat. Nu stiu daca m-am facut inteleasa pentru ca nici eu nu am inteles bine ce s-a intamplat. Dumnezeu sa ne fereasca de toate relele din lume. DOAMNE AJUTA!!!!!!
Hm... o nouă victimă a unei agresiuni magice. Conform unei statistici secrete a unei structuri specializate în informații, magia neagră face 1500 și 2000 de victime anual în România. Cunosc și eu câteva cazuri asemănătoare, unele dintre ele înfricoșătoare prin lanțul de consecințe tragice pe care l-au declanșat. "A face pe cineva pe scrisă" cred că se referă la o invocație-ordin scrisă de regulă pe pielea unui animal necurat, sacrificat special în acest scop și îngropat într-un "loc rău" nepăzit de vreo troiță sau cruce, pe unde victima trece des. În asemenea cazuri, agresorul se ascunde poate chiar în anturajul sau proximitatea victimei, întrucât pentru meșteșugul acesta drăcesc vrăjitorul are nevoie de anumite informații și obiecte de natură intimă. Moartea victimei se petrece repede, fie prin accident stupid, fie boală letală cu evoluție fulgerătoare. În povestea asta nu există un câștigător, fiindcă agresorului îi va fi răpită cândva ființa pe care o iubește cel mai mult pe lume, de regulă primul copil.